Man. - tors.: 9.00 - 17.30   •   Fredag: 9.00 - 18.00   •   Lørdag:​ 9.00 - 13.00   •   Søndag: Lukket

Ring på tlf: 86 29 39 59

Slagter​ med godt kendskab til lokalområdet

Den Glade Slagter er efterhånden godt kendt i lokalområdet, da vi har eksisteret i mere end 40 år.

Siden 1997 har  jeg været indehaver af Den Glade Slagter. Jeg har overtaget forretningen efter Allan Hansen inden dette, har jeg været ansat hos Slagter Munch i Skagen i 8 år. Inden dette er jeg blevet udlært hos Jens Carlsen i Støvring.

Jeg  har agtet at tage selvsamme kvalitetsbevidsthed med videre i slagterforretningen her i Tranbjerg nær Aarhus, Viby og Højbjerg.

En slagter med kvalitetsvarer

Hos Den Glade Slagter anvender vi kun råvarer i høj kvalitet, ligesom vi kun bruger dansk kød, hvilket er din garanti for rigtigt lækre kvalitetsvarer.

Alle vores produkter, lige fra smørrebrød, spegepølser, frankfurtere, wienerpølser, rullepølser  med mere laves fra bunden og er helt hjemmelavet uden mel og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Som slagter stræber vi altid efter at have et bredt udvalg af lækre friske varer der varierer alt efter årstiden, så du altid kan finde noget lækkert at tage med hjem til spisebordet, i vores butik, der blandt andet huser egen rygeovn og pølsemageri.

Hos os finder du dagligt varme retter, pølseborde, smørrebrød, salater, brød og meget mere til i vores forretning, ligesom vi også leverer dejlig mad ud af huset.

Den Glade Slagter betjenes dagligt af 10 ansatte med forskellig baggrund  såsom slagter, kok, smørrebrødsjomfruer, delikatesseassistenter samt lærlinge i produktion og butik.

Hvis du har lyst til at høre mere om din slagter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 29 39 59.

Den Glade Slagter

​Kirketorvet 6

8310 Tranbjerg J

CVR: 20068388

Telefon: 86 29 39 59

E-mail: info@dgs-tranbjerg.dk

Kontrolrapport

Find os​

Den Glade Slagter
Kirketorvet 6
8310 Tranbjerg J

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af ​15 anmeldelser på Facebook​